Кошик
160 відгуків
Gustav Shop Ukraine
+380 (50) 337-10-52
+380 (50) 338-08-51

Протеїни шовку в (SILK POWDER)

  • В наявності

3 518,80 грн/кг

+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Протеїни шовку в (SILK POWDER)
Протеїни шовку в (SILK POWDER)В наявності
3 518,80 грн/кг
+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
Купити

Опис

INCI: SILK (Serica) (Шелк)

Опис:

Протеїн із шовку в порошку — це негідролізований нативний шовк, отриманий із коконів шовкопрядів. Це волокнистий білок, який має сильну схожість за хімічним складом зі шкірою та волоссям.

Походження: тварина

Тип: жовтуватий порошок

Розчинність: олії
Нерозчинний у воді

Клас: актив для волосся, шкіри
Змивні  і незмивні системи

Функціонал:

Білок шовку має протилежний електростатичний заряд шкіри та волоссю, що забезпечує сильну адгезію косметичного засобу до шкіри або волосся, дає шовковисті відчуття після нанесення. Шовк у порошку має здатність утримувати вологу та олію. Тому він застосовується в косметичних складах для жирної шкіри.

Протеїн шовку не викликає алергічних реакцій і безпечний навіть для тих, хто носить контактні лінзи (важливо під час виробництва туші). Його увімкнення разом із кератином до складу туші призводить до того, що продукт дає густіші та довші вії. У клінічних випробуваннях було встановлено, що збільшення товщини вій відбувається на 77% під час нанесення в один шар і 178% — у два шари.

Попри свою нерозчинність у воді, шовк може бути включений у шампуні через диспергування в ПАР, що сприяє збереженню вологи на поверхні волосся і, як наслідок, поліпшенню його податливості під час укладання, еластичності, блиску, шовковистості, м'якості.

- Антистатик
- Біологічна добавка
- Кондиціонувальний агент (шкіра, волосся)
- Зволожувач
- Емолент

Сфери застосування:

Вся косметика з догляду та відновлення волосся

Вся косметика з догляду та відновлення шкіри

Декоративна косметика


Основна функція:
зволоження, відновлення, кондиціювання

Використання: ввести в жирову фазу, розмішати до повного розчинення, додати до композиції

Введення: 0,2% - 5%

Зберігання: в оригінальній щільно закритій тарі в сухому прохолодному місці. Захищати від світла. Відкритий контейнер зберігати за температури 10 °C ÷ 20 °C.

Інформація для замовлення

  • Ціна: 3 518,80 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner