Кошик
159 відгуків
Gustav Shop Ukraine
+380 (50) 337-10-52
+380 (50) 338-08-51

Açai Oil (Масло асаи)

  • Під замовлення
clockВідправка з 12 грудня 2022

3 230 грн

+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Açai Oil (Масло асаи)
Açai Oil (Масло асаи)Під замовлення
3 230 грн
+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
Купити

Опис

Açai Oil (Масло асаи)

INCI:  Euterpe oleracea pulp oil

Опис:

Відомий як амазонське вино. Олія з високим вмістом жирних кислот витягується з м'якоті.


Походження: рослинні

Тип: олійна рідина

Розчинність: олії

Клас:  поживна олія

Токсичність: не токсичен

Країна: Бразилія

Свойства:

•Асаї — це фрукт, багатий на вітаміни, незамінні жирні кислоти, антоціани та фітостероли.

• Надає поживні, зволожувальні, вибілювальні та захисні властивості для шкіри проти негативного впливу зовнішніх агентів.

•Ефективний у разі гіперпігментації та ушкодження шкіри. Надає шкірі оксамитову текстуру.

Сфери застосування:

•крем для догляду за шкірою, проти кіл під очима, гіперпігментації;

•кондиціонери;

•шампуни;

•олія для тіла;

•мило.

Дозування:

Рідке та тверде мило: від 0,1 до 5%

Крем і кремові лосьйони: від 0,5 до 10%

Вибілювальні продукти: від 0,1 до 5%

Показник

Специфікація

Зовнішній вигляд

В'язка рідина

Колір

Зелений

Запах

Характерний

Щільність

От 0,900 до 0,930 g/cm³

Розчинність

Не розчиняємо у воді

Індекс заломлення

От 1,36000 до 1,48000

Вільні жирні кислоти

Макс. 10%

Йодне число

От 60 до 80 cg l2/100g

Перекисне число

Макс. 15 meq O2/kg

Число омилення

180-210 mg KOH/g

Інформація для замовлення

  • Ціна: 3 230 грн

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner