Кошик
159 відгуків
Gustav Shop Ukraine
+380 (50) 337-10-52
+380 (50) 338-08-51

Альтернатива ланоліну рослинного походження VAL - Vegetable Alternative to Lanolin

  • В наявності
  • Тільки оптом

570 грн/кг

Мінімальне замовлення — 25 кг

+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Альтернатива ланоліну рослинного походження VAL - Vegetable Alternative to Lanolin
Альтернатива ланоліну рослинного походження VAL - Vegetable Alternative to LanolinВ наявності
570 грн/кг
+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
Купити

Опис

INCI: Butyrospermum parkii (shea butter)
(and) glyceryl rosinate (and) olea europaea
(olive) oil unsaponifiables

Опис:

Імітує властивості ланоліну тваринного походження.

Походження: рослинне

Перегляд: світло-жовтого кольору напівтвердої речовини

Розчиняти: змішується з рослинними маслами.

Клас:  Замінювач ланоліну, який зволожує агент, що пом’якшує ліки.

Країна: Португалія

Функціонал:

Рослинні альтернативи ланоліну імітують властивості ланоліну тваринного походження: той самий вигляд, ті ж області застосування, сильне водопоглинання (в чотири рази більше його ваги, ніж ланолін).

Це природний зволожувач і чудовий пом'якшувальний засіб. Ідеально підходить для використання в індустрії особистої гігієни.

Компонент: Butyrospermum parkii (shea butter)

Жирна олія, яку отримують з кісточок дерева карете. Є консистенцію вершкового масла, яка зберігає її при температурі до 35 доларів, має багату текстуру, кремовий відтінок. Основні компоненти - це тригліцериди олеїнової (40-45%), стеаринової (35-45%), пальмитинової та інших ненасичених кислот. Добрий емолент, їжа, вологість, пом’якшує, заспокоює, захищає шкіру від сонячних променів і сприяє відновленню, має протизапальну активність і регенеруючу дію. Вживають засоби для догляду за шкірою та волоссям, у тому числі ліки для шкіри, що старіє, а також продукти, що сприяють пошкодженню, сухим і ламким волоссям.

Компонент Glyceryl rosinate

Складний ефір довгоп’яної кислоти, отриманої з рослинного інгредієнта, відомий як каніфоль (созасновна смола). Він функціонує як засіб для догляду за шкірою, поверхнево-активна речовина і емульгатор і вважається безпечним при використанні в косметиці.

Glyceryl rosinate найчастіше використовується, коли масла слід зберігати у водному розчині, а також використовують у напоях.

Компонент: Olea europaea
(olive) oil unsaponifiables

Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiables — це фракція маслинової олії, яка не обмиляється. Завдяки високому вмісту скелелану й фітостеролів можна багато чого навчитися від доглядача. Також добре всмоктується шкіра, запобігаючи втраті вологи і поліпшуючи бар’єрні функції шкіри. Використовується в продуктах догляду за сухою і чутливою шкірою.

Свойства:

•імітує властивості ланоліну тваринного походження.

• Те саме, що й у ланоліна тваринного походження.

• Те саме можна сказати про ланолін тваринного походження.

• Реалістичне походження

• Простота в обігу.

• Натуральний Володар

• Захисний зубний бар'єр - утримує воду в епідермісі

• Відмінний пом’якшувальний засіб

• Захист від вологи.

• Не дратується

• Прониклива вода (в чотири рази більша за масу, у два рази порівняно з ланолином)

Стабілізує емульсії

Порівняння сенсорних властивостей з натуральним Ланоліном

Особливо підходить для:

• Освітня косметика

• Часи

• догляд за волоссям

• Середовище для вкладки волосся.

• захисні засоби

• Оточення губами.

Технічні характеристики

Хімічні та фізичні параметри

Специфікація

1

Вигляд при 25 градусів

Світло-жовтого кольору напівтвердої речовини

2

Запах

Слабкий, характерний

3

Баланс після спалювання, %

Макс. 0,1

4

Абсорбція води, %

>300

5

Точка плавлення (esc)

40-55

6

Вільні жирні кислоти, %

Maкс. 7

7

Йодне число, г I2 / 100

80-100

      Користування:
Додати і розплавити в масляній фазі

Ввід: в емульсії: 2-10 %; безводні продукти: 1-99 %

Зберігання:
Зберігати у сухому прохолодному місці в оригінальній закритій упаковці

Точність:
Не токсичний.

Фасовка 25 кілограмів 

За домовленістю фасовка може змінюватися 

 

Інформація для замовлення

  • Ціна: 570 грн/кг
  • Мінімальне замовлення: 25 кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner