Кошик
160 відгуків
Gustav Shop Ukraine
+380 (50) 337-10-52
+380 (50) 338-08-51

Масло ши водорозчинне

  • В наявності

646 грн/кг

+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Масло ши водорозчинне
Масло ши водорозчиннеВ наявності
646 грн/кг
+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
Купити

Опис

Сьогодні в косметичній індустрії дуже широко застосовується масло ши – цей інгредієнт досить часто зустрічається у складі кремів. Спробуємо розібратися, що ж це за з'єднання. Цей цінний компонент є твердим жиром, який при кімнатній температурі набуває м'яку форму, колір від білого до кремового, легким горіховим запахом. Склад олії: 80% тригліцеридів, 17% неомильних жирів.

Масло ши міститься в м'якоті кісточок плодів дерева ши (концентрація олії досягає 50%), яке у великих кількостях росте в африканській савані.

Особливу цінність для косметики масло ши являє тому що володіє потужними зволожують, пом'якшують, антисептичні, протизапальні, регенеруючі властивостями. Настільки незвичайне поєднання властивостей дозволяє активно вводити цей компонент у склад різних кремів, відновлюють масок.

Дуже часто олія з плодів дерева ши застосовується в якості захисту шкіри від агресивного впливу зовнішнього середовища, в тому числі від ультрафіолетових променів, за рахунок властивостей неомильних жирів. Також дуже популярно його використання в засобах по догляду за ніжною і чутливою, а також шкірою, що в'яне.

Крім своїх цінних захисних властивостей, неомыляемые жири відрізняються регенеруючі властивостями, які стимулюють вироблення колагену.

Тригліцериди, які входять до складу масла ши, відрізняються пластифікуючим властивістю, завдяки яким поліпшуються захисні функції шкіри, сповільнюється її висихання.

Масло ши, завдяки своїм потужним захисним властивостям, активно застосовується в лікуванні таких проблем як дерматози, екзема, псоріаз, тріщини і опіки, рани і травми, також використовується для профілактики виникнення багатьох шкірних захворювань. Також не варто забувати, що це цінне масло часто застосовується як болезаспокійливий і протизапальний засіб при больових синдромах у м'язах і суглобах.

За рахунок унікальності свого складу масло ши допомагає за короткий проміжок часу підвищити тонус шкіри, істотно поліпшити колір шкіри, підкоригувати її еластичність і пружність.

Використання цієї олії дозволить за короткий час повернути тьмяною, запаленої, шорсткою і витонченої сяючий, здоровий колір, гарний зовнішній вигляд.

Застосовувати цей цінний інгредієнт можна як самостійно, так і в складі масок і кремів, у поєднанні з іншими зволожуючими і регенеруючі компонентами, які посилюють ефект олії.

Торгівельне найменування: RESPLANTA® KARITE'

Застосування: Ефір, володіє солюбилизирующими і емульгуючими властивостями. Ексклюзивна технологія дає можливість отримати водорозчинне масло з пом'якшуючими, відновлюють і іншими властивостями жирного масла.

Хімічне/IUPAC denom.: Glycerides, shea butter mono - and di-, ethoxylated
INCI (EU)/CTFA назва: SHEA BUTTER GLYCERETH-8 ESTERS
Походження: синтез з рослинної сировини

При низьких температурах може мутніти, при нагріванні до 40oС і перемішуванні відновлюється .

Розчинний: у воді, спирті
Змішується: з багатьма рослинними маслами

 

Інформація для замовлення

  • Ціна: 646 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner