Кошик
159 відгуків
Gustav Shop Ukraine
+380 (50) 337-10-52
+380 (50) 338-08-51

Емульгатор рослинного походження

  • Під замовлення
clockВідправка з 12 грудня 2022

1 386 грн/кг

+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Емульгатор рослинного походження
Емульгатор рослинного походженняПід замовлення
1 386 грн/кг
+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
Купити

Опис

INCI : Arachidyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Arachidyl Glucoside
Фізико-хімічні характеристики:
Зовнішній вигляд: гранули
Колір: білий
Вміст води: 1% максимальна
Температура плавлення: 74-78 ° C
рН 5%р-ра (при 60°С): 6,2
Кислотне значення: 0,5 макс
Гидроксидное значення: 218
Перекисне значення: 0,3
Тип: Неионогенный
Розчинність: маслорастворим (t~85 °С)

Опис: емульгатор є похідним з речовин рослинного походження (без ГМО):
― глюкозиди, витягнуті з маніоки, пшениці або кукурудзи
― жирні спирти з ріпакової олії.
Оригінальність полягає в заміні этоксилированных груп, характерних для традиційних неіонних емульгаторів, природними сполуками.
Таким чином, отримано продукт, що складається з гідрофільних гликолипидов і ліпофільних жирових зв'язків ріпаку.
Рослинне походження емульгатора зберігається протягом всього його синтезу. Він може бути використаний для розробки легенів, гладких текстур з будь-яким типом масляної фази і відмінними зволожуючими властивостями. Особливо рекомендований для жирного типу шкіри, в чоловічої косметики, пасти засобах, декоративної косметики, засоби по догляду за волоссям.
Використовується для створення емульсій з рідкими кристалами".
Емульсія з рідкими кристалами» ― це емульсія, в якій мікрочастинки масла поміщені в мікрокраплі води, які, в свою чергу ― в мікрокраплі масла, і так до нескінченності. В результаті виходить "кристалічний багатошаровий гель або крем". І ця структура в три рази більш ефективна в порівнянні з класичними емульсіями.
Емульгатор створює водні "резервуари" всередині емульсії для підтримки зволоження шкіри. Також пропонує можливість створювати емульсії без додаткових стабілізаторів.
Отримання: Його отримують без використання хімічних реагентів або навіть органічних розчинників.
З-за своєї первісної гликолипидной структури, вільний від хімічних домішок, розчинників, окису етилену і діоксану, відкриває шлях для нового покоління екопродуктів.
Переваги:
• Гликолипидный емульгатор рослинного походження
• Унікальні експлуатаційні якості
• Досконала біосумісність (рослинні олії, силікони, мінеральні масла, естери)
• Легкі сенсорні відчуття в засобах будь-якої консистенції
• Не містить ГМО, консервантів, розчинників
• Оригінальний запатентованый синтез жирних кислот і алкіл глікозидів
• Чудові відчуття на шкірі
• Чудова біодеградацію
• Схвалено асоціацією Ecocert

Експлуатаційні характеристики:
Емульгуючі властивості:
У зв'язку з характером жирової фази емульгатор, з-за своєї особливої гликолипидной структури, показує чудові емульгуючі властивості в широкому спектрі рН (3-11), з широким спектром жирової фази і активних компонентів:
Рослинні масла різної полярності, мінеральні масла, силікони, гліколі, гліцерин,спирти, мінеральні СПФ-фільтри, органічні СПФ-фільтри, пігменти, відбілюючі компоненти, катіонні добавки, кислоти, пероксид водню, окислювальні компонети, NaCL, мінеральні солі, AlCl3

Поведінка при гідролізі:
З-за своєї ефірної зв'язку, має дві характерні риси ― високий рівень хімічної стійкості та здатність емульгування в дуже кислотних або вкрай лужних середовищах без ризику деградації.
Цей гликолипидный комплекс дозволяє розробляти спеціальні продукти, такі як креми для видалення волосся, засоби для фарбування або знебарвлення і перманенту.

Косметичні та дерматологічні властивості: маючи широкі можливості емульгування, дає емульсії чудового косметичного дії щодо простоти застосування, легкої поглинання і гладкого вигляду.
― легкість вбирання, легкість нанесення і явно виражений матуючий ефект;
― гіпоалергенність, некамедогенность;
― прекрасні зволожуючі властивості, комфортні відчуття, відсутність відчуття плівки на обличчі;
― стійкість емульсії, красива текстура білого кольору;
― сумісність з загусниками і емульгаторами.
Області використання:
― Догляд за шкірою і волоссям, дезодоранти, засоби гігієни, засоби для обличчя, тіла і волосся
― Жирна, змішана, чутлива і зріла шкіра
― Звичайні і більш специфічні засоби: молода проблемна шкіра, шкіра з акне, етнічна і чоловіча шкіра
― декоративна косметика, мінеральна косметика, тональні засоби
― Створення всіх типів текстур: спреї, лосьйони, креми, масла і віск ― з широким спектром відчуттів на шкірі: легенів і швидко зникають, танучих або рясних.
Емульсії, що містять його роки емульгатор істотно поліпшують зволоження шкіри протягом аж до 5 годин після нанесення.
Рекомендації по використанню:
Для одержання емульсій , в оптимальних умовах рекомендується наступне:
• розплавити емульгатор в масляній фазі (близько 85°С)
• використовувати технологію "одного тигля": тобто почати емульгування після змішування двох фаз.
• почати повільне перемішування шпателем (ложкою)
• продовжити змішування міксером (найбільш рекомендовано високошвидкісне перемішування (ротор-статор), але не рекомендовано починати швидкісний режим, поки фази не змішані
• продовжити повільне перемішування шпателем (ложкою) до охолодження крему, оскільки саме повільне охолодження і повільне перемішування сприяє утворенню рідкокристалічної текстури.
• рекомендоване використання додаткових загусників або гелеутворювачів

Застосовуючись у низьких дозах між 0,5 і 5% значно зменшує інтерфейс напруженості і тому емульгує 20-40% жирної фази, аж до 60% жирної фази(в залежності від рецептури)

Висока стабільність при РН 3-11
Рекомендоване дозування: 1-5% (у деяких випадках 0,5%)
Зберігання: в темному сухому, захищеному від прямого сонячного світла місці.

Інформація для замовлення

  • Ціна: 1 386 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner