Кошик
159 відгуків
Gustav Shop Ukraine
+380 (50) 337-10-52
+380 (50) 338-08-51

Алантоїн (allantoin)

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

380 грн/кг

Показати оптові ціни
+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Алантоїн (allantoin)
Алантоїн (allantoin)В наявності
380 грн/кг
+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
Купити

Опис

ALLANTOIN (Алантоїн)

Опис:

При зіткненні з шкірою стимулює активну регенерацію клітин. Володіє антибактеріальною дією, знімає запалення і свербіж, стимулює вироблення лейкоцитів, надаючи лікувальну дію.

Походження: натуральне

Вид: білий кристалічний порошок

Розчинність: вода

Клас: ранозаживляющая добавка
Змиваються і незмивні системи

Функціонал:

Стимулюючи активність обмінних процесів на клітинному рівні, сприяє швидкій регенерації шкірних покривів, надає захисну дію на шкіру, живить і пом'якшує її. Ще однією корисною властивістю цього компонента є те, що він сприяє звуженню пор. Крім того, він часто застосовується в якості добре себе зарекомендував протизапального засобу.

До складу алантоїну входять мукополісахариди, глюкоза, фруктоза, глюкуронова кислота, таніни, каротин, глюкозиди. Добре розчиняється у воді, що руйнується при нагріванні вище 40◦С, чітко виявляє всі характерні для нього властивості навіть у невеликій концентрації.

Косметичні властивості:

• Сприяє швидкому загоєнню ран і тріщин;
• Сприяє регенерації клітин;
• Гальмує розвиток бактерій;
• Пом'якшує шкіру;
• Зволожує;
• Бореться з опіками, в тому числі сонячними;
• Надає антикомедогенное дію (бореться з «чорними крапками»);
• Стимулює видалення відмерлих клітин;
• Надає захисну дію при агресивних факторів зовнішнього середовища;
• Регулює вироблення шкірного сала й усуває надлишкову жирність;
• При використанні жорстких очищувальних засобів мінімізує подразнюючу дію Парів.

Сфери застосування:

• Очищаючі гелі і лосьйони (як пом'якшує кошти);

• Креми для проблемної шкіри;

• Засоби для волосся, особливо схильного до жирності;

• Засоби від лупи;

• Бальзами для губ з загоюючим ефектом;

• Захисні зимові креми та бальзами для обличчя та рук;

• Маски для обличчя;

• Засоби від розтяжок і післяопераційних рубців;

• Дезодоранти і антиперспіранти (як засіб пригнічення росту бактерій);

• Засоби після засмаги.

Основна функція:
ранозагоювальний, заспокійливий засіб

Використання: ввести в теплу воду (не вище 38 С), розмішати до повного розчинення, додати в композицію

Введення: від 0,1 до 0,5%


Зберігання: в оригінальних щільно закритих контейнерах. У сухих умовах, запобігаючи утворенню пилу з порошку.

Фасовка 2кг 5кг

Інформація для замовлення

  • Ціна: 380 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner