Кошик
159 відгуків
Gustav Shop Ukraine
+380 (50) 337-10-52
+380 (50) 338-08-51

EMULPHARMA COREOSOME (аналог Оlivem 1000)

  • Очікується

646 грн/кг

+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
EMULPHARMA COREOSOME (аналог Оlivem 1000)
EMULPHARMA COREOSOME (аналог Оlivem 1000)Очікується
646 грн/кг
+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов

Опис

Переваги EMULPHARMA COREOSOME

•EMULPHARMA COREOSOME є ламеллярным емульгатором для приготування натуральної косметики. Виготовлений на основі оливкової олії і зберігає в собі всі властивості цього унікального продукту.

•Завдяки ламеллярному або пластинчастому будовою, EMULPHARMA COREOSOME аналогічний ліпідів верхнього шару шкіри, що дає можливість речовини проникати в роговий шар, чіпляючись до нього, тим самим живлячи і доглядаючи за шкірою зсередини. Емульсія утворює захисну плівку в епідермісі, запобігаючи втрату вологи. Кошти, в основі яких даний емульгатор – легкі, повітряні, шовковисті, і приємні по тактильним відчуттям.

Ламеллярные емульсії

•Ламеллярная емульсія має зовсім іншу структуру — шари активних компонентів в ній розташовані у вигляді плоских паралельних пластин. Це не тільки підвищує площу реакції між шкірою і косметичним засобом, але і надає йому високу біологічну схожість з ліпідами шкіри людини. Згідно практичним випробуванням, засоби на основі ламеллярной емульсії показують серйозне збільшення ефективності із збереженням достатнього рівня безпеки.

Основні компоненти

•Склад: CETEARYL ALCOHOL (CAS:67762-27-0) 35-45%, GLYCERYL STEARATE (CAS:31566-31-1) 20-30%, SORBITAN STEARATE (CAS:1338-41-6) 20-30%, CETEARYL GLUCOSIDE (CAS:246159-33-1) 10-20%

•CETEARYL ALCOHOL - це біле тверда воскоподібна речовина у формі пластівців. Воно розчинно у жирах, але практично не розчинно у воді. В кремах та лосьйонах він підтримує емульсію в стабільному стані і забезпечує продукту його текстуру. У кондиціонерах він створює загущающий ефект. Цетеариловий спирт комбінується з іншими компонентами рецептури (такими, як триетаноламін та стеаринова кислота), формуючи емульсію. Це запобігає розшарування суміші на воду і масла.

•GLYCERYL STEARATE - це хімічне воскоподібна речовина кремового кольору, похідне гліцерину і стеаринової кислоти. Інгредієнт входить до складу косметики і продуктів по догляду за шкірою, таких як лосьйони, гелі, креми, шампуні і кондиціонери. Він діє як мастильна речовина робить шкіру м'якою і гладкою. Глицерил стеарат є абсолютно не токсичним, до того ж біорозкладаним. Рекомендоване використання для всіх типів шкіри.

•SORBITAN STEARATE – похідне відновленої глюкози та рослинних жирних кислот. Надає шкірі бархатистість, діє як емульгатор, що зв'язує інгредієнти між собою, ефір сорбіту та стеаринової кислоти виступає в якості емульгатора типу "вода в маслі", розчинника шкірного жиру і пом'якшувача, міститься в ягодах, сливах, груші та яблука. Допомагає створити необхідну текстуру продукту. Застосовується так само в якості зволожувача шкіри.

•CETEARYL GLUCOSIDE - це продукт конденсації олігосахаридів зі спиртами. Знаходиться в зеленій частині рослин (складова хлоропластів). Є структурним компонентом клітинних мембран. Відновлює тонус шкіри, підвищує еластичність і пружність епідермісу. Класичний компонент відновлення природних регуляторів зволоженості шкіри. Емульгуюча здатність реалізується утворенням рідких кристалів в емульсії. Рідкі кристалічні структури формуються шляхом чергування шарів жирних кислот і води. Механізм дуже схожий на формування рогового шару шкіри з ліпідною міжклітинної матричною структурою. Рідкі кристали здатні фізіологічно інтегруватися в ліпідний бар'єр шкіри, допомагаючи запобігти втраті вологи і знижуючи збиток від несприятливих екологічних факторів (наприклад, УФ-випромінювання).

Властивості

•Не містить хімічних складових

•Простий у використанні

• Стійкий до високих і низьких температур

• Стійкий до розшарування

•Поєднання різних типів косметичних масел не знижують стабільність емульсії

•Здатний змішувати будь-які компоненти, включаючи мінеральні та силіконові масла

•Підходить для всіх типів шкіри

•Зберігає тривалий пом'якшувальний і зволожуючий ефект

•У засобах не присутнє відчуття липкості

•Кислотне число: 0.00-10.00 (мг КОН/г)

•ГЛБ = 9.5

•рН: 6.00-8.00

Як використовувати?

•Додавати в олійну фазу

•Нагріти олійну фазу до 70-85°С

•Нагріти водну фазу до 70-85°С

•Змішати обидві фази до гомогенізації (на високих оборотах)

•Коли температура опуститься до 35-40°С, почати поступово повільно перемішувати для сприяння утворенню ламеллярной структури

Застосування

•Відсоток уведення: 4-7% для кремів і 2-4% для лосьйонів та молочка

•косметичні засоби для обличчя і тіла

•засоби для всіх типів шкіри

•креми, креми-суфле, креми-гелі, флюїди, молочко, вершки, лосьйони

•дитяча косметика

•косметика для очищення шкіри

•маски, бальзами

•масляні кошти (баттеры) для тіла

•бальзами для губ (з жирної та водною фазами)

•сонцезахисні засоби

•декоративна косметика

Фасовка 1кг 2кг 5кг

Інформація для замовлення

  • Ціна: 646 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner