Кошик
159 відгуків
Gustav Shop Ukraine
+380 (50) 337-10-52
+380 (50) 338-08-51

Кокамідопропілбетаїн 45%

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

684 грн/упаковка

Показати оптові ціни
+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Кокамідопропілбетаїн 45%
Кокамідопропілбетаїн 45%В наявності
684 грн/упаковка
+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
Купити

Опис

Cocamidopropyl Betaine (Кокамідопропілбетаїн) — виробляється з жирних кислот кокосової олії. Служить амфотерным поверхнево-активною речовиною. Являє собою прозору або злегка каламутну рідину жовтуватого кольору зі слабким характерним запахом. Вміст основної речовини 46-48 %.

Хім. формула: C19H38N2O3

Найменування за класифікацією INCI: Cocamidopropyl Betaine

Опис:- рідина.
Аромат: слабкий або відсутній
Колір: від молочного до жовтого кольору.
Розчинність: Розчинний у воді
Метод отримання: отримують з кокосового масла (похідне кокамида і гліцин бетаїну)

Характеристика:
Точка кипіння:: +212C
Щільність: : 1.043 г/мл при 25C
Кислотність: 5 - 6 (10% розчин)
Розчинність у воді: розчинний
РН: 4,5-5,5

Властивості:
- М'який з-ПАР , сумісний з аніонними/катионными/неионными ПАР
- м'який допоміжний ПАР, не дратівливий шкіру – один з найбільш безпечних
- До допоміжних ПАР відносять амфотерні, неіонні і катіонні речовини. Вони необхідні в складі шампунів для підвищення сумісності основних (аніонних) ПАР з шкірою і волоссям, підвищення піноутворюючих властивостей, регулювання в'язкості, зниження обезжиривающего дії.
- Амфотерное поверхнево-активна речовина.
- Зменшує подразнюючу дію інших ПАР
- В поєднанні з аніонними ПАР стає загусником, покращує пенообразующую здатність та підвищує нешкідливість рецептур
- Володіє хорошими очисними і пеноформирующими властивостями
- Має властивості кондиціонера і антистатичний
- використовується в біо-косметики
- м'який очищувач, використовується в комбінації з більш сильними сурфактантами
- запобігає утворенню статистичного електричного заряду волосся.
- зволожуючий агент, полегшують розчісування сухих і вологих волосся.
- Забезпечує приємне очищення, піноутворення хороший догляд за волоссям і шкірою.
- сумісний з усіма типами сурфактантів (Парів), може використовуватися як основний сурфактант;
- стабілізатор піни
- Його комбінація з аніонними ПАР призводить до значного поліпшення дерматологічних якостей кінцевого виробу.
- Може використовуватися в якості основного ПАР

Області застосування:
- рідке мило,
- миючі засоби для дитячої шкіри,
- очищаючі креми і гелі для обличчя,
- кондиціонери для волосся,
- бальзами-ополіскувачі для волосся
- підходить для використання в складах для вмивання, косметиці, пеномоющих складах.
- Застосовується в якості активної добавки в рідкі, пастоподібні, миючі, пральні та миючі засоби.
- Має хороші піноутворюючі і очищаючі властивості, підвищує в'язкість.
- гелі для душу
- шампуні
- піни для ванни
- очищаючі лосьйони для обличчя
- мило для рук
- миючі засоби для дітей
- зубні пасти
- зубні порошки
- добавка в рідкі і тверді мила. Покращує їх властивості застосування.
- може бути використаний, як у складах не містять допольнительных ПАР, так і зі змістом останніх.

Концентрація: від 2 до 40%
Спосіб застосування: Додається в готові формули
Рекомендації:
Для приготування рецептури досить розмішати ПАР з водою і додати активні компоненти.
Піна для ванн: до 20%
Шампуні 20-30%
Кондиціонери: 10-15%
Гелі: 20-25%
Дані про токсичність:
Є дані про токсичність для імунної системи і провокації алергій
Гостра пероральна токсичність: смертельна доза > 5г/кг (щури). В цілому нетоксичний.
Токсичність для очей і шкіри: подразнюючу дію; очі, в разі потрапляння в них речовини слід промивати водою протягом 20 хвилин

Фасовка 5кг, 30кг, 200кг

Інформація для замовлення

  • Ціна: 684 грн/упаковка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner