Кошик
159 відгуків
Gustav Shop Ukraine
+380 (50) 337-10-52
+380 (50) 338-08-51

Акрилатний сополімер W400

  • Очікується

Ціну уточнюйте

+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Акрилатний сополімер W400
Акрилатний сополімер W400Очікується
Ціну уточнюйте
+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов

Опис

INCI: Acrylates Copolymer (Акрилат сополимер)

Опис:

Синтетичний акриловий сополімер, складається з будівельних блоків з акрилової кислоти та метакрилової кислоти. Використовується в косметичній промисловості як загусник.

Походження: синтетичне

Тип: рідина молочно-білого кольору

Розчинність: вода,

Клас: гелеутворювач, загусник
Змивні  і незмивні системи

pH: 2,0-3,5 (5% водний р-р)

Країна: Італія

W400 є аніонним акриловим сополімером, що постачається як емульсія типу "олія у воді" з низькою в'язкістю.

Його водна дисперсія, коли нейтралізована, характеризується середньою в'язкістю й прозорістю у великому спектрі pH. У воді полімер починає набухати під час pH 6. В присутності інших компонентів, як-от поверхнево активна речовина, в'язкість зростає за нижчого pH.

Його безпосередня дисперсія, прозорість і гарна сумісність із поверхнево активними речовинами роблять W400 ідеальним полімером для рецептур сумішей поверхнево-активних речовин, особливо коли потрібен високий показник стабільності.

Багато типів нерозчинних компонентів легко вмикаються в суспензії та стабілізуються:

• Намисто та капсули

• Полиэтилен

• Скорлупа волоського горіха

• Гарбуз

• Пемза

• Перламутрові домішки та замутні компоненти

• Пігменти

W400 також допомагає в стабілізації нерозчинних силіконів та інших нерозчинних рідин, як-от олії, вітаміни, запашні речовини, у сумішах поверхнево-активних речовин. Наприклад, молочні та кремоподібні гелі для душу, що характеризуються високим ступенем білини та гарного пом'якшення, можуть бути підготовлені, використовуючи цей полімер разом із безліччю олій (диметікон, циклометикон, олія авокадо, олія макадамії, соняшникова олія, вітамін Е, тощо).

Тому це є придатним для того, щоб скласти рецептури прозорих рідких гелів, а  так само для того, щоб стабілізувати емульсії «олія у воді». Завдяки його опору  до лугу W400 може використовуватися в продуктах для укладання волосся й у будь-якій рецептурі, де потрібен високий pH.

Сфери застосування:

прозорі рідкі гелі

емульсії/креми

засоби для укладання волосся


Основна функція:
гелеутворювач

Використання: W400 додається у воду, миттєво розчиняється, і після нейтралізації відповідною основою формується прозорий гель. Помітити акуратно, щоб запобігти вловлюванню повітря, яке згодом складно буде видалити з кінцевого продукту. Додати інші компоненти.

Нейтралізатори: NaOH, KOH, NH4OH — 10% розчини; Aminomethyl propanol, TEA. Не використовувати дво- і тривалентні луги — призводять до осадження гелю.

До втрати в'язкості може призвести наявність електролітів (зазвичай неорг. кислоти, солі та основи) або ультафіолетові промені (добавити УФ-абсорбенти). Робочий діапазон pH = 7-11.

Введення: 1-10 %

Зберігання: у сухому, прохолодному місці, далеко від вологи.

Фасування 1кг 2кг 5кг

 

Інформація для замовлення

  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner