Кошик
159 відгуків
Gustav Shop Ukraine
+380503371052
+380503380851
  • 1
  • 2
  • 3

Phenyl Trimethicone (Феніл Триметикон) (BC 98/073)

  • В наявності

1 134 грн./кг

+38050337-10-52
  • +38050337-10-52
  • +38050337-10-52
  • +38044361-36-44
  • +380503371052
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380503380851
    Инна: химия для бассейнов и прудов
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Phenyl Trimethicone (Феніл Триметикон) (BC 98/073)
Phenyl Trimethicone (Феніл Триметикон) (BC 98/073)В наявності
1 134 грн./кг
+38050337-10-52
  • +38050337-10-52
  • +38050337-10-52
  • +38044361-36-44
  • +380503371052
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380503380851
    Инна: химия для бассейнов и прудов
Купити

Опис

INCI: Phenyl Trimethicone (Феніл Триметикон)

Опис:

Модифікований фенилом силікон, має високу ступінь блиску.

Походження: синтетичне

Вигляд: прозора безбарвна рідина

Розчинність: масла, силікони, спирти, воски
Не розчиняється: вода, гліцерин

Клас: кондиціонер, емоленти
Змиваються і незмивні системи

Рівень токсичності: 1/10

Країна: Великобританія

Забезпечує немасляное пом'якшення шкіри, створює водоооталкивающее покриття, збільшує SPF сонцезахисних засобів. Дозволяє шкірі дихати. Надає блиск і м'якість волоссю, термозахист. Надає глянець губ в помади для губ. Інгібує потовиділення.

Містить додаткову фенильную групу, приєднану до атома кремнію, що підвищує коефіцієнт заломлення світла даної речовини і забезпечує готової косметичної продукції ефект сяйва і блиску. Найбільше застосування знайшла дана особливість фенилтриметикона в косметичних засобах для волосся, де його застосування стало ключовим, що дозволяє швидко досягти ефекту виду здорових волосся у випадках необхідності їх відновлення.

Достатньо 1 % фенилтриметикона для використання в сироватці або спрею для волосся для додання відчутного блиску.

Переваги:

- зменшує надмірне піноутворення в продукції для догляду за шкірою і волоссям;
- покращує зовнішній вигляд волосся, надаючи їм гладкість і блиск за рахунок поліпшення їх текстури, особливо посічених, пошкоджених в наслідок забарвлення або химзавивки;
- уповільнює втрату вологи з поверхні шкіри, утворюючи легкий захисний бар'єр. Створює відчуття "оксамитової" шкіри;
- використовується в антиперспірантах в якості агента, що не допускає утворення білих плям і розлучень на одязі;
- при використанні в блесках для губ і помадах забезпечує рівномірність нанесення і приємне "вологе" сяйво;
- забезпечує м'яке емульгування, виконує транспортну функцію в косметичних засобах;
- захищає від агресивного впливу сонячних променів, особливо при використанні в засобах для волосся. Дозволяє уникнути пересушування і вигорання.

Застосування в продуктах по догляду за шкірою особи і тіла:
- використовується в якості водовідштовхувальним добавки (лосьйони для засмаги)
- використовується як активну речовину в сонцезахисних кремах, збільшує SPF-фактор
- використовується для зменшення липкості і клейкості в кремах та лосьйонах для шкіри (креми, лосьйони для гоління)
- сприяє рівномірному розподілу по поверхні шкіри активних інгредієнтів
- запобігає білясті розводи на шкірі і одязі (дезодоранти)
- інгібітор поту (зменшує потовиділення)

Застосування у складі декоративної косметики:
- висока ступінь блиску і глянцю (фенилтриметикон є самим «блискучим» з усіх силіконів)
- надає глянець губним помад і блескам для губ
- компонент для порошкоподібної косметики

Застосування в шампунях, сироватках і кондиціонерах:
- надає блиск, м'якість волоссю і полегшує укладання
- рівномірно розподіляється по поверхні волосся, зміцнює його стрижень і пригладжує лусочки
- зменшує шкідливий вплив високої температури на волосся при укладанні волосся (термозахист)
- используется для придания блеска волосам в составе лаков для волос, кондиционеров и других средствах по уходу за волосами
Применение в продуктах по уходу за кожей лица и тела:
- используется в качестве водоотталкивающей добавки (лосьоны для загара)
- используется как активное вещество в солнцезащитных кремах, увеличивает SPF-фактор
- используется для уменьшения липкости и клейкости в кремах и лосьонах для кожи (кремы, лосьоны для бритья)
- способствует равномерному распределению по поверхности кожи активных ингредиентов
- предотвращает  белесые разводы на коже и на одежде (дезодоранты)
- ингибитор пота (уменьшает потоотделение)

Применение в составе декоративной косметики:
- высокая степень блеска и глянца (фенилтриметикон является самым «блестящим» из всех силиконов)
- придает глянец губным помадам и блескам для губ 
- компонент для порошкообразной косметики

Применение в шампунях, сыворотках и кондиционерах:
- придаёт блеск, мягкость волосам и облегчает укладку
- равномерно распределяется по поверхности волоса, обволакивает его стержень и приглаживает чешуйки
- уменьшает вредное воздействие высокой температуры на волосы при укладке волос (термозащита)
- используется для придания блеска волосам в составе лаков для волос, кондиционеров и других средствах по уходу за волосами

Сферы применения:

Крем для тела/лица

Лосьоны для бритья

Солнцезащитная косметика

Дезодоранты, антиперспиранты

Декоративная косметика

Шампуни

Сыворотки для волос

Кондиционеры для волос

Лаки для волос

Основная функция:
распределение компонентов в системе, кондиционер, термозащита, блеск

Використання: вводити в олійну (або силіконову) фазу.

Введення: 1 - 10 % (допускаються формули до 50%)

Зберігання: в щільно закритій оригінальній упаковці в сухому, прохолодному і добре провітрюваному місці. Діапазон робочих температур: +4°C - +32°C.

Фасовка 1кг 2кг 5кг

Інформація для замовлення

  • Ціна: 1 134 грн./кг