Кошик
159 відгуків
Gustav Shop Ukraine
+380 (50) 337-10-52
+380 (50) 338-08-51

Cyclopentasiloxane + Dimethiconol (ВС 2231)

  • Під замовлення
clockВідправка з 12 грудня 2022

300 грн/кг

+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Cyclopentasiloxane + Dimethiconol (ВС 2231)
Cyclopentasiloxane + Dimethiconol (ВС 2231)Під замовлення
300 грн/кг
+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
Купити

Опис

INCI: Cyclopentasiloxane + Dimethiconol
(Циклопентасилоксан + Диметиконол)

Опис:

Суміш летючого циклопентасилоксана і високомолекулярного диметиконола. Гарний розподіл циклопентасилоксана забезпечує чудову кондиціонер високов'язкого диметиконола.

Походження: синтетичне

Вигляд: прозора в'язка рідина

Розчинність: масла, силікони
не Розчиняється у воді

Клас: емоленти
Змиваються і незмивні системи

Рівень токсичності: 2,5/10

Країна: Англія

Диметиконол – мінеральне высоковязкое масло, надає шкірі приємне відчуття при нанесенні крему, сприяє рівномірному всмоктуванню поживних речовин.

Диметиконол застосовують для волосся, є ефективною добавкою в універсальні шампуні «2-в-1», яка надає блиск і м'якість вологе волосся, полегшує розчісування волосся. У складі незмивних кондиціонерів сприяє тимчасовому поліпшенню зовнішнього вигляду волосся.

Заповнює мікро зморшки на шкірі. Усуває рельєфність.

Циклопентасилоксан - емоленти, полімер класу кремнійорганічних сполук. Відмінно доставляє/розподіляє корисні компоненти по волоссю, заповнює дрібні нерівності шкіри. Пом'якшує.

Силікон не проникає в шкіру і волосся, він розчиняє активні інгредієнти, транспортує їх на поверхню і забезпечує проникнення, далі випаровується.

Надають шкірі приємне відчуття, сприяючи поширенню активних речовин. Утворює водостійкий дихаючий захисний бар'єр без липкого відчуття. Для догляду за волоссям покращує розчісування і зраджує відчуття м'якості і шовковистості.

Змиваються і незмивні кондиціонери, захист кутикули і кольору.

«Флюїди»/ «Рідкі кристали для волосся.

Властивості:

надає шкірі м'якість і бархатистість

доглядає за посіченими кінчиками

відмінні сенсорні характеристики

додання шкірі м'якості/бархатистості

підвищення еластичності шкіри

формування на волоссі захисної плівки (термозахист)

володіє тривалою дією, показує стійкість до змивання

Сфери застосування:

Шампуні / кондиціонери д/волосся

гелі для душу

Декоративна косметика

Вікова косметика

Дезодоранти

Креми до та після засмаги

Основна функція:
емоленти, кондиціонер, відновлюючий / пом'якшує

Використання:

Продукти емульсії:
1. Рідина може вводитися прямо в олійну фазу складу.

2. При використанні температур вище 70°C для розплавлення масляної фази, рідина повинна додаватися повільно після утворення емульсії, а при температурах нижче 60°C з використанням змішувача з високим зрушенням.

Не емульсійні продукти:
Рекомендується додавати косметичні інгредієнти в силікон, а не навпаки, оскільки диметиконол надвисокої молекулярної ваги часто несумісний з іншими косметичними інгредієнтами.

Введення: 0,5 - 4 % (допускається до 100%)

Зберігання: у прохолодних сухих приміщеннях , в закритій тарі. Критичний діапазон температур +4°C - +32°C.

Фасування 2 кг , 5 кг

Інформація для замовлення

  • Ціна: 300 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner