Кошик
160 відгуків
Gustav Shop Ukraine
+380 (50) 337-10-52
+380 (50) 338-08-51

Триметилсилил амодиметикон (BC 99/009)

  • Немає в наявності

100 грн/кг

+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Триметилсилил амодиметикон (BC 99/009)
Триметилсилил амодиметикон (BC 99/009)Немає в наявності
100 грн/кг
+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов

Опис

INCI: Trimethylsilylamodimethicone (Триметилсилил амодиметикон)

Опис:

Аминофункциональный силіконовий полімер. Високі фіксують та спеціальні властивості.

Походження: синтетичне

Вигляд: прозора рідина

Розчинність: масла або силікони

Клас: емоленти, кондиціонер, антистатик, плівкоутворювач
Змиваються і незмивні системи

Рівень токсичності: 1/10

Країна: Великобританія

Є силіконовою рідиною з розгалуженою ланцюгом, створює на волоссі тонку захисну плівку, полегшує розчісування вологих або сухих волосся, надає відчуття шовковистості. Захищає і відновлює пошкоджене волосся, наповнюючи пасма вологою; антистатик.

ТСА - це актив, створений на основі диметикона, входить у групу амодиметикона. Амодиметиконы = диметиконы + аміногрупи.
Мають більш глибокі спеціальні властивості.

ТСА часто використовують для чутливого і фарбованого волосся, так як він допомагає "затягувати" воду в пошкоджену структуру волосся, тим самим роблячи його більш міцним, попереджає ламкість. Надає волоссю еластичність, блиск, антистатичний і кондиціонуючий ефект.

Сфери застосування:

спеціальні шампуні

кондиціонери/бальзами/маски для волосся

муси

засоби по догляду за кутикулою (волоса)


Основна функція:
емоленти, кондиціонер, плівкоутворювальний

Використання: змішати з силиконами або маслами, потім додати в композицію.

Введення: 0,5 – 5 %

Зберігання: в щільно закритій оригінальній упаковці в сухому і прохолодному, добре вентилированном місці, при температурі
+4°C - +32°C. Уникати контакту з окислювачами, освіти аерозольних туманів, статичної електрики.

Інформація для замовлення

  • Ціна: 100 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner