Кошик
160 відгуків
Gustav Shop Ukraine
+380 (50) 337-10-52
+380 (50) 338-08-51

Cetyl PEG/PPG-7/3 Dimethicone (ВС 99/012)

  • Очікується

1 050 грн/кг

+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Cetyl PEG/PPG-7/3 Dimethicone (ВС 99/012)
Cetyl PEG/PPG-7/3 Dimethicone (ВС 99/012)Очікується
1 050 грн/кг
+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов

Опис

INCI: Cetyl PEG/PPG-7/3 Dimethicone (Цетил ПЕГ/ППГ-7/3 Диметикон)

Опис:

полисилоксановый полиалкилполиэфирный блок-сополімер, розроблений для забезпечення низького ГЛБ для використання в якості силіконового емульгатора для емульсій типу вода / олія, вода / силікон.

Походження: синтетичне

Вигляд: прозора, злегка мутна рідина бурштинового кольору

Розчинність: масла, силікони, вода, спирт

Клас: неіонний емульгатор, кондиціонер
Змиваються і незмивні системи

ГЛБ: <4

Країна: Великобританія

Легкий шовковистий водорозчинний PEG модифікований силікон для використання в широкому діапазоні продуктів по догляду за шкірою і волоссям. Хороший піноутворювач. Хімічний склад даного силікону-флюїду дозволяє «впровадити» у косметичну рецептуру важко вводяться інгредієнти: емульгування парафіну з силіконовою рідиною, складних ефірних сполук, рослинних тригліцеридів і жирних кислот, створення емульсій з яких значно ускладнене і часом неможливо.

Даний силіконовий рідина може «врятувати ситуацію» з вже приготованим кремом - просто введіть у готовий надміру липкий крем BC 99/012 та отримайте добре впитываемый, без зайвої жирності продукт.

Переваги:

•Холодний процес застосування

• Неіонний емульгатор W/O або W/Si

• Можливі емульсії W/O/W

• Відмінний стабілізатор емульсії

• Створює шовковисті емульсії

• Високо ліпофільний

Сфери застосування:

Декоративна косметика

Догляд за волоссям

Догляд за шкірою

Захист від сонця

Антиперспіранти

Прямі/непрямі/багатокомпонентні складні емульсії

Основна функція:
емульгатор з кондиционуючим властивостями

Використання: вводити в олійну (силіконові) або активну фазу. Можна розчиняти у воді / нижчих спиртах.

Введення: 1,5 – 3,5 %

Зберігання: в сухому прохолодному місці в щільно закритій оригінальній
упаковці. Зберігання при температурі нижче 32 °C забезпечує BC 99/012 термін зберігання 12 місяців з дня виробництва. Продукт може затвердіти при температурі нижче 20 °C. У такому випадку слід розплавити при слабкому підігріві, це не вплине на функціональність інгредієнта.

Інформація для замовлення

  • Ціна: 1 050 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner