Кошик
160 відгуків
Gustav Shop Ukraine
+380 (50) 337-10-52
+380 (50) 338-08-51

ПЕГ-75 Сухий ланолін (lanolin)

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

237,50 грн/кг

Показати оптові ціни
+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
ПЕГ-75 Сухий ланолін (lanolin)
ПЕГ-75 Сухий ланолін (lanolin)В наявності
237,50 грн/кг
+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
Купити

Опис

INCI: PEG-75 Lanolin (ПЕГ-75 Ланолін)

Опис:

Ланолін сухий - Емульгатор, розчинник, пом'якшувач, супержирный агент, кондиціонер для догляду за шкірою і волоссям, солюбілізатор


Походження: тварина + синтетичне


Вид: жовті пластівці

Розчинність: вода, олія, спирт, гліцерин

Температура плавлення: 45-50°C

Клас: емульгатор, солюбілізатор, нПАВ
Змиваються і незмивні системи

Країна: Італія

ЛАНОЛІН СУХИЙ (ПЕГ - 75 Ланолін Поліетіленгліколевий ефір) - модифікована форма ланоліну, водорозчинне універсальне неіонні ПАР, зволожувач, живить агент, емульгатор і м'який очищувач.

Ланолін відмінно вбирає вологу і транспортує її в шкірні покриви, підтримує необхідний водний баланс, перешкоджає втраті вологи і пересихання шкірних покривів, одночасно тонізуючи і живлять клітини епідермісу. Він не подразнює шкіру та очі і використовується в засобах для ніжного очищення шкіри і очей.

Це - «розумний» ПАР, який ідеально підходить для сухої і старіючої шкіри, завдяки вмінню зберігати жирові зв'язку, якщо є їх недостатня кількість в епідермісі. Він також пом'якшує огрубілі ділянки шкіри – п'яти, лікті. Дана речовина регулює роботу сальних залоз голови, захищаючи від виділення зайвого жиру, надає блиск і силу волоссю.

ВЛАСТИВОСТІ І ПЕРЕВАГИ

• м'який солюбілізатор і стабілізатор, емульгатор, емоленти, ПАР;
• ідеальний для сухої шкіри, що в'яне;
• зволожує і живить шкіру, робить її м'якою і гладкою;
• ніжно і м'яко очищає шкіру;
• відновлює кількість ліпідів;
• діє як фільтр УФ-променів;
• надає блиск волоссю;
• сприяють більш легкому і рівномірному нанесенню продукту.

Сфера застосування:

• денний крем; молочко для особи;

• тонізуючі, освіжаючі, зволожуючі і живильні засоби для сухої і старіючої шкіри;

• загоюють креми, лосьйони для видалення прищів;

• противоалергенні мазі і креми;

• спреї та лосьйони для тіла;

• дитяча косметика;

• шампуні, бальзами та кондиціонери для волосся;

• гелі, муси, лаки для укладання волосся;

• крем, гель для масажу;

• гелі для душу;

масла для ванни;

• засоби для прийняття ванни;

• лосьйони, тоніки для зняття макіяжу;

• засобу до та після гоління;

• засоби для видалення волосся;

• вологі серветки;

• тверде та рідке мило;

• засоби для миття посуду;

• лак для нігтів;

• засоби для видалення лаку, парфумерних продуктів;

• застосовується у приготуванні квіткових вод.


Основна функція:
емульгатор, солюбілізатор, нПАВ

ТЕХНОЛОГИЯ ПРИМЕНЕНИЯ

• сухой ланолин растворяется, плавится в масляной фазе при температуре от 45 до 50°C;
• растворяется в горячей воде — используется для облегчения обработки и быстрой дисперсии в водных системах ;
• помогает добиться однородности продукта, например, при соединении масел и воды, потому что хорошо впитывает и удерживает в себе влагу, сохраняя при этом свои первоначальные свойства;
• способствует более длительному хранению натуральной косметики, являясь природным консервантом;
• используется в чистых косметических жидкостях, в которых  должна контролироваться вязкость;
• в кремах для гоління може замінити олії.
Використання: розплавити в маслі або воді при температурі 45-50°C, додати композицію згідно з МК.


Введення: 0,5 - 5%


Зберігання: в герметичній упаковці в темному і сухому місці, далеко від сонячного світла і вологи, при температурі до 35 ⁰C.

Фасовка 2кг 5кг

Інформація для замовлення

  • Ціна: 237,50 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner