Кошик
159 відгуків
Gustav Shop Ukraine
+380 (50) 337-10-52
+380 (50) 338-08-51

Creamy Shea

  • Під замовлення
clockВідправка з 12 грудня 2022

Ціну уточнюйте

+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Creamy Shea
Creamy SheaПід замовлення
Ціну уточнюйте
+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов

Опис

Creamy Shea

  1. Загальний опис:

INCI Найменування: Shea Butter glycerides

Melting point: 45°C

Суміш моно-, ді - і триэфиров олеїнової кислоти масла ши з гліцерином

             Використання: Косметика

2. Характеристики:

Хімічні і фізичні параметри

Метод

 

Специфікація

 

Результат

1

Органолептичний зовнішній вигляд

Внутрішній

Жовта маса, твердіє при кімнатній температурі

Відповідає

2

Колір

Гарднер

макс. 8,0

7,7

3

Кислотне число, mg КОН/g

PE 2.5.1

макс. 3,0

0,8

4

Число омилення

PE 2.5.6

145 – 160

157

5

Вміст води, %

PE 2.5.32

макс. 1,0

0,05

6

Число неомыления, %

PE 2.5.7

 

6,1

7

Індекс заломлення (при 20 °С)

PE 2.2.6

 

1,478

         Creamy Shea це новий інноваційний ефір на основі наукових досліджень комбінацій масла каріте.

Масло каріте це натуральний жир, отриманий з плодів дерева каріте, яке належить до сімейства Sapotaceae. Плоди збираєють з куща виключно жінки. Після того, як плоди зібрали, жінки обробкаывают їх у кілька етапів для отримання ядер ши, які потім пресують, щоб одержати масло ши.

Creamy Shea це з-емульгатор який допомагає досягти ідеальної текстури для косметичних продуктів. Цей эмоллент зі емульгуючими властивостями, збільшує потенціал інших емульгаторів і покращує стабільність емульсії, в той же час має відмінні поживні та цілющі властивості. Шкіра і волосся стають м'якими і шовковистим, згладжуються і кондиціонують. Це каріте – на основі эмоллента покращує загальну текстуру і зовнішній вигляд шкіри і волосся. З своїм реструктуризирующим ефектом, кондиціонер, природно, на основі нового ефіру, зменшує почервоніння, викликається поверхнево-активними речовинами.

З-заисокого змісту неомильних речовин (токофероли, тритерпенові спирти, фітостерини, кератин) Creamy Shea володіє значними косметичними властивостями. Токофероли і фітостерини - натуральні антиоксиданти, які перешкоджають окисленню продукту. Завдяки цьому вільні радикали мають поглинаючі (очищаючі) властивості, вони захищають шкіру від зовнішнього впливу. Вони відомі своїми протизапальними властивостями і запобігають раннє старіння шкіри.

Creamy Shea зі своїм неомыляемым вмістом допомагає захистити і поліпшити стан шкіри. Пом'якшує і заспокоює роздратовану шкіру.

 Сумісність Creamy Shea

 Creamy Shea легко сумісний, його вводять в жирну фазу емульсії.

Завдяки своїм захисним і зволожуючим властивостям Creamy Shea ідеально підходить для всіх типів шкіри. Легко вводитися під всі види косметичних засобів:

Декоративна косметика 1 – 4%

 

Засоби для дітей

дитячий бальзам: 1 – 15%

 

Догляд за шкірою

зволожуюча сироватка: 1 – 4%

зволожуючий крем: 1 – 10%

 

 

Догляд за волоссям

кондиціонер: 1 – 3%

 

Основні характеристики Creamy Shea:                                                    

- 100% натуральне походження;

- з-емульгатор;

- стабілізатор емульсії;

- хороший зволожувач

Типи шкіри і волосся:

- для сухої шкіри і волосся;

- для чутливої шкіри голови;

- для тьмяної шкіри і волосся;

- для грубої шкіри і волоз

 

Характеристики

Основні
Тип шкіри Чутлива

Інформація для замовлення

  • Ціна: Ціну уточнюйте

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner