Кошик
160 відгуків
Gustav Shop Ukraine
+380 (50) 337-10-52
+380 (50) 338-08-51

Сквален оливковий

  • В наявності

2 280 грн/кг

+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Сквален оливковий
Сквален оливковийВ наявності
2 280 грн/кг
+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
Купити

Опис

PANTROFINA OLV

Активний інгредієнт з пом'якшуючими властивостями, багатий природними фитостеринами і скваленом (неомыляемая фракція)

PANTROFINA OLV - функціональний інгредієнт, багатий фитостеринами і тритерпеновими спиртами

•Є нетриглицеридной фракцією оливкової олії, яка протистоїть процесу омилення без зміни його хімічної природи.

•Фітостерини і тритерпенові спирти володіють пом'якшувальною властивості, знижують почервоніння і подразнення шкіри, відновлюють властивості шкірного сала.

•Володіє фотозахисними і антиоксидантними властивостями.

Вплив PANTROFINA OLV

•Оливкова олія унікальна тим, що містить велику кількість сквалену (зволожуючого компонента), кальцію, заліза, міді, а також вітаміни А, D і Е, нейтралізувати дію вільних радикалів, з-за яких шкіра швидше зникають і з'являються зморшки. При цьому необхідно зауважити, що вітамін Е на сьогоднішній день є самим популярним і універсальним антиоксидантом.

Основні компоненти

•Склад: токофероли, фітостерини, сквален

•Токофероли - це група біологічно активних природних сполук, які життєво необхідні організму, але при цьому їм не виробляються, а поступають ззовні з їжею. По суті, вітамін Е являє собою групу з 8 жиророзчинних елементів – це альфа-, бета-, дельта - і гамма - токофероли, альфа-, бета-, дельта - і гамма - токотриены. Найбільш активним для шкіри вважається альфа-токоферол.

•Фітостерини - в основному застосовують у препаратах для лікування екземи і дерматитів. Ці речовини добре знімають почервоніння, відчуття свербежу і печіння, запобігають розвиток кропив'янки і лущення. Результати недавніх досліджень підтвердили антиканцерогенні властивості фітостеринів, покращують стабільність клітинних мембран, сприяють зволоженню і загоєнню шкіри, також володіють протизапальними властивостями і здатні поглинати УФ-випромінювання.

•Тритерпенові спирти - вони сприяють більш глибокому сприйняттю в шкіру, а також мають протизапальні та антимікробні властивості.

•Сквален - це ненасичений природний вуглеводень, що відноситься до каротиноїдам. Сквален можна назвати «надзвичайно сумісним компонентом», шкіра розпізнає його як свого і добре вбирає. Він швидко проникає в шкіру, пом'якшує і зволожує її, і особливо підходить для сухої, потрісканої і лупиться шкіри.

Пом'якшувальну дію

•Не окислюється на шкірі. Пом'якшує шкірний покрив. Зберігає вологу, утворюючи повітронепроникний бар'єр, при цьому, не блокуючи нормальне функціонування шкіри. Оливкова олія сприяє прискоренню регенерації клітин шкіри, і має омолоджуючу дію, допомагаючи надовго зберегти шкірі молодість, пружність і еластичність.

•Постійне використання коштів з оливковою олією не тільки запобігає поява зморшок на шкірі, але і істотно розгладжує вже наявні зморшки.

•А так як цей продукт практично ніколи не викликає алергії, його можна сміливо використовувати і в догляді за чутливою шкірою.

Основні властивості PANTROFINA OLV

•Фітостероли називають "фактором найбільш фізіологічного омолодження шкіри" Вважається, що вони надають балансуючу дію, слабо активізуючи рецептори до естрогенів.

•Має властивість абсорбції УФ-випромінювання, будучи природним сонцезахисним фільтром.

•Стимулює диференціацію клітин і гальмує неоангиогенез, сприяючи зміцненню дермальних структур за рахунок інгібування ферментативного руйнування волокон і протеогліканів дерми.

•Стримує меланогенез, профілактує появі старечої пігментації і сприяє вирівнюванню кольору обличчя.

Використання PANTROFINA OLV

•В рецептурі % вводу: 0.1 -15.0%

•Продукт рослинного походження

•Розчинний у рослинних і мінеральних маслах

•Застосування: креми, маски, лосьйони, сироватки, засоби для волосся, засоби після засмаги, помади, бальзам для губ

•Країна виробник - Італія

Фасовка 0,5 кг 0,9 кг 1,9 кг

Характеристики

Основні атрибути
Вид рослинної оліїОливкова
ДіяОмолоджуючу

Інформація для замовлення

  • Ціна: 2 280 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner