Кошик
160 відгуків
Gustav Shop Ukraine
+380 (50) 337-10-52
+380 (50) 338-08-51

PEG-400 (ПЕГ-400)

  • В наявності
  • Оптом і в роздріб

125,40 грн/кг

Показати оптові ціни
+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
PEG-400 (ПЕГ-400)
PEG-400 (ПЕГ-400)В наявності
125,40 грн/кг
+380503371052
  • +380 (50) 337-10-52
    Катерина: компоненты для косметики
  • +380 (50) 338-08-51
    Инна: химия для бассейнов и прудов
Купити

Опис

INCI: PEG-400 (ПЕГ-400)

Опис:

Продукт полімеризації етиленгліколю (окису етилену).

Використовуються у фармакології, косметології, у виробництвах миючих засобів, текстильної, каучукової, металообробної та інших галузях промисловості як розчинник. 99% чистоти.

Походження: синтетичне

Вид: безбарвна в'язка рідина

Розчинність: вода, бензол, чотирихлористий вуглець, хлороформ, диметилформамід, ацетонітрил

Молекулярний вага: 380-420 г/моль

Кількість молей окису етилену: 8

pH: 5,0-7,0 (5% водний р-н)

Точка спалаху: >100 °С

Країна: Індія

ПЕГ - в'язкі рідини (Mr<400),

воскоподібні речовини (Mr 200 ÷ 2000)

або кристалічні термопластичні полімери (Mr>2000).

З хімічної точки зору, терміни поліетиленгліколь та поліетиленоксид еквівалентні, але традиційно полиэтиленгликолями називають більш низькомолекулярні адукти з Mr < 20000, а термін поліетиленоксид застосовують до високомолекулярним полімерам. ПЕГ схильний термоокислювальної і термічної деструкції при температурах вище 310°C, руйнується під дією високошвидкісного перемішування. Здатний утворювати комплекси з солями лужних і лужноземельних металів, хлоридом ртуті HgCl2, тиокарбамидом, поліакрилової кислоти.

Чисті полиэтиленгликоли мають практично однаковою токсичністю (умовно не токсичні), причому токсичність обернено пропорційна молекулярної масі. Розчинність істотно падає з збільшенням молекулярної маси полімеру.

Застосування:

•як текстильно-допоміжні речовини;

•у складі коштів, які мають послаблюючу дію;

•як диспергирующий агент в зубних пастах;

•в якості згущувача, наприклад, в гідравлічних рідинах;

•у фармацевтичній і косметичній промисловості як сполучна і основа для таблеток, кремів, свічок;

•при изготовлении форм для керамики, порошковой металлургии, литья как связующее, стабилизирующее форму изделия;

•как олигомер в производстве полиуретанов;

•для получения неионогенных поверхностно-активных веществ (ПАВ) путем ковалентного связывания с гидрофобными молекулами (например, с касторовым маслом)

Использование: растворить вещества в ПЭГ (если надо), добавить ПЭГ в воду или другой растворитель согласно ТК.

Ввод: до 25% в косметике, зависит от сферы применения.

Хранение: при температуре не выше 25 °С, в защищенном от попадания прямых солнечных лучей, сухом и прохладном месте.

Фасовка 5кг 30кг 250кг

Інформація для замовлення

  • Ціна: 125,40 грн/кг

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner